GALLERIAEN HELT NY SHOPPINGUPPLEVELSE

Som galleria har man miljontals besökare och alla är olika. Alla har olika behov, reagerar på olika budskap och har olika syften varför de besöker er. Man försöker erbjuda dem en upplevelse utöver det vanliga, få dem engagerad och påverka dem positivt.

För att lyckas med det försöker man träffa målgruppen och forma en personlig upplevelse. Nöjda kunder stannar längre, är mer trolig att rekommendera och besöka er oftare. Det är däremot svårare än man tänker sig.

Med OSIGN kan du få en heltäckande lösning som både är enkel och automatiskt anpassar sig till målgruppen, så att ni når era målsättningar, ökar servicenivån och får nöjdare besökare.

”Med Viendo’s enkla publiceringstjänst hjälper de oss att nå ut till alla de miljontals besökare vi får in årligen. Med en attraktiv och stabil lösning så kan vi varmt rekommendera dem vidare”

NINA, IKEA RETAIL CENTRES

TRÄFFA MÅLGRUPPEN, AUTOMAGISKT

OSIGN kan automatiskt anpassa budskapet beroende på vilka som kollar på skärmen. Träffa rätt med en specifik kampanj genom att anpassa mot en viss demografi, temperatur eller t.ex. när det regnar.

FÖRHÖJ KUNDUPPLEVELSEN

Undersökningar har länge visat att digitala skärmar är det mest effektiva sättet att påverka kunder. Med interaktiva lösningar så kan ni förhöja kundupplevelsen, öka försäljningen och samtidigt låta besökarna själva uppleva ert varumärke.

SÅ HÄR ENKELT HAR DET ALDRIG VARIT FÖRUT

Vår målsättning med OSIGN är att göra det omöjliga: skapa en mjukvara som levererar över era förväntningar samtidigt som den är enkel och snabb att hantera. Ditt OSIGN kommer därför packat med vassa funktioner samtidigt som vi lägger till nya funktioner varje månad.

LÄS MER OM OSIGN

Vill du veta mer?

Lämna ett meddelande så hör vi av oss!