MÄKLARE


DEN MODERNA MÄKLAREN

Dagligen passerar tusentals era skyltfönster, personer som ni har möjligheten att påverka. Varje person kommer göra ett beslut om att köpa eller sälja sin bostad. När det beslutet tas vill ni att de ska tänka på er.

Tidigare var skyltfönstren en möjlighet att sälja objekt men nu när internet står för försäljningen har nyttan för era skyltfönster ändrats. Utmaningen för att synas och öka er varumärkeskännedom är däremot större än man tänker sig då enbart 30% lägger märke till statisk skyltning.

Med OSIGN påverkar du tre gånger fler samtidigt som du sparar tid.

”Vi använder Viendo för att dra mer uppmärksamhet till våra budskap. Vi valde Viendo för att de, med deras helhetstänk, kunde leverera mer än bara en lösning. Vi är mycket nöjd över samarbetet som lever upp till våra förväntningar.”

JONAS DAVISON, MARKNADSCHEF, BJURFORS

LÅT KUNDERNA UTFORSKA

Ge förbipasserande och kunder möjligheten att utforska intressanta objekt, bläddra mellan bilder och hitta informationen de söker. Med OSIGN funkar detta både inomhus och i skyltfönster.

VISA OBJEKT UTAN
ANSTRÄNGNING

Många lägger ner flera veckor per år för att byta objekten i deras skyltfönster. Vi är integrerad till era affärssystem och publicerar objekt automatiskt så att ni kan lägga den tiden på andra aktiviteter. Vi är idag integrerad till Fastighetsbyrån, Länsfast, Svenskfast, Husman Hagberg, Bjurfors och alla mäklare som har Vitec eller Fasad.

TRÄFFA MÅLGRUPPEN,
AUTOMAGISKT

OSIGN kan automatiskt anpassa budskapet beroende på vilka som kollar på skärmen. Träffa rätt med en specifik kampanj genom att anpassa mot en viss demografi, temperatur eller t.ex. när det regnar.

SÅ HÄR ENKELT HAR DET ALDRIG VARIT FÖRUT

Vår målsättning med OSIGN är att göra det omöjliga: skapa en mjukvara som levererar över era förväntningar samtidigt som den är enkel och snabb att hantera. 

Ditt OSIGN kommer därför packat med vassa funktioner samtidigt som vi lägger till nya funktioner varje månad.

LÄS MER OM OSIGN

Vill du veta mer?

Lämna ett meddelande så hör vi av oss!