MANAGEMENT


GÖR LIVET SOM LEDARE LÄTTARE

Som ledare så skapar ni era tillväxtstrategier och ser till att era anställda genomför den. Era dagar fylls snabbt upp av mail, möten och telefonsamtal.

Möjligheterna för att aktivt engagera era anställda minskar och tiden för att hinna med försvinner. Samtidigt som dagens totala aktiviteter påverkar möjligheterna att nå vecko-, månads- och årsresultatet.

Med OSIGN kan du motivera och engagera medarbetare i realtid. Med rätt information vid rätt tillfälle så kan dina anställda agera proaktivt utan ett direkt agerande från en ledare.

”Vi använder Viendo för att vi hade svårt att nå ut till alla anställda med information. Vad som tidigare var manuellt, krångligt och bökigt är nu enkelt och effektivt tack vare Viendo.”

KENNETH LAGERGREN FINANSCHEF, SCA

AGERA NÄR DET HÄNDER

OSIGN visualiserar kommunikationen så att den blir attraktiv och tilltalande. Med OSIGN så kan ni enkelt använda information i realtid för att motivera alla era anställda och öka resultat

MARKNAD

Få en översikt av era nyckeltal inom t.ex. sociala medier, kostnaden av att få en kund, omvandlingsfrekvens och Net Promoter Score. Följ era prestationer i realtid.

SÄLJ

Visa och följ realtidsdata (KPI:s) från ert CRM-system. Motivera med tävlingar, gamification och aktiviteter. Följ daglig vinst & förlust på alla era medarbetare.

PRODUKTION & INDUSTRI

Visualisera produktivitet, prestationer per avdelning och era processer. Hantera arbetsbelastningen i realtid och få mer kontroll över hela produktionslinan.

SÅ HÄR ENKELT HAR DET ALDRIG VARIT FÖRUT

Vår målsättning med OSIGN är att göra det omöjliga: skapa en mjukvara som levererar över era förväntningar samtidigt som den är enkel och snabb att hantera.

Ditt OSIGN kommer därför packat med vassa funktioner samtidigt som vi lägger till nya funktioner varje månad.

LÄS MER OM OSIGN

Vill du veta mer?

Lämna ett meddelande så hör vi av oss!