MARKNADSFÖRING


NÄSTA GENERATION AV DIGITAL KOMMUNIKATION

Undersökningar har länge visat att digitala skärmar är det mest effektiva sättet att påverka kunderna, styra deras köpbeslut och förbättra resultat.

Med OSIGN så blir inte bara kommunikationen mer effektiv, den blir även smartare. Ni vill att alla kunder som besöker er kommer oftare, gärna köper lite extra och rekommenderar er för deras vänner. Men det är inte så enkelt som man tänker sig. Alla dessa kunder har olika behov och syften till varför de besöker er.

Vi erbjuder en heltäckande lösning som automatiskt anpassar sig till målgruppen och skapar en helt ny kundupplevelse som hjälper er att nå målsättningarna.

”Med Viendo’s enkla publiceringstjänst hjälper de oss att nå ut till alla de miljontals besökare vi får in årligen. Med en attraktiv och stabil lösning så kan vi varmt rekommendera dem vidare”

NINA ÖLUND, IKEA RETAIL CENTRES

MAXIMERA

KÖPTILLFÄLLET

Genom att automatiskt anpassa priserna efter utbud och efterfrågan så
maximerar ni er försäljning. 

TRÄFFA MÅLGRUPPEN,
AUTOMAGISKT

OSIGN kan automatiskt anpassa budskapet beroende på vilka som kollar på skärmen. Träffa rätt med en specifik kampanj genom att anpassa mot en viss demografi, temperatur eller t.ex. när det regnar.

FÖRHÖJ KUNDUPPLEVELSEN


Med interaktiva lösningar så kan ni förhöja kundupplevelsen, öka försäljningen och samtidigt ge kunderna möjligheten att själva uppleva och interagera med ert varumärke.

Förbättra servicenivån och minska frustrationen hos sökande kunder.

SÅ HÄR ENKELT HAR DET ALDRIG VARIT FÖRUT

Vår målsättning med OSIGN är att göra det omöjliga: skapa en mjukvara som levererar över era förväntningar samtidigt som den
är enkel och snabb att hantera.

Ditt OSIGN kommer därför packat med vassa funktioner samtidigt som vi lägger till nya funktioner varje månad.

LÄS MER OM OSIGN

Vill du veta mer?

Lämna ett meddelande så hör vi av oss!