EXPERTER PÅ ATT GÖRA DIGITAL KOMMUNIKATION SYNLIG

Vi startade i branschen 2001 och har över 15 års erfarenhet av visuell kommunikation och att förstärka våra kunders kommunikationskanaler med digitala skärmar. 

 

Vi är en heltäckande samarbetspartner inom digital signage – från koncept och installation till utbildning och support. Med hjälp av vår egen mjukvara Osign så når ni ut med era budskap, snabbt och enkelt – oavsett om ni har två eller hundra skärmar.

 

Låter det enkelt? Bra, att nå ut till sina kunder ska aldrig vara krångligt – bara effektivt.

PS. Undrar du vad viendo betyder? Det är spanska för ”titta”, och det är ju inte så dumt om våra lösningar leder till just det.

KVALITET

Vi jobbar ständigt för att förbättra våra processer och ställer lika högra krav på våra leverantörer som vi har på oss själva. Vi har en nära relation med våra kunder, lyssnar och är alltid öppen för nya förbättringar.

I FRAMKANT

FÖR OCH TILLSAMMANS MED VÅRA KUNDER

Vi har alltid ett fokus på innovation, både när det gäller hårdvara och mjukvara. Det unika och styrkan i OSIGN är att all funktionalitet ligger i samma kärna, vilket innebär att alla kunder alltid kommer att ligga i framkant.

SÄKERHET

Vi strävar alltid efter att erbjuda en trygg och säker plattform där du som användare kan utveckla din verksamhet. Både när det gäller kryperad information, hur vi hanterar data och upptider.

Kontaktpersoner

Anders Nyström
CEO / Partner
anders.nystrom@viendo.se
076-119 30 25

Ante Sladic
Project manager / Partner
ante.sladic@viendo.se
072-555 08 30

HUVUDKONTOR
Nya hamngatan 21
852 29 Sundsvall

 

h

FAKTURAADRESS
Viendo AB c/o Forma Jurister och Ekonomer AB
Box 1030
851 11 Sundsvall