SÅ ENKELT ATT DU REDAN VET HUR DET ANVÄNDS

OSIGN kommer med massvis av smarta funktioner som minskar er administration och ökar er effekt. Varje månad läggs det till nya funktioner, både egna och funktioner som användare efterfrågar.

KONTAKTA OSS FÖR ATT FÅ VETA MER

SMARTA FUNKTIONER


NU KAN DU SKAPA VISUELLA UPPLEVELSER

Skapa innehåll till dina digitala skärmar har aldrig varit lättare. OSIGNs kärna bygger på programmerad design som hanterar allt det visuella åt dig. OSIGN brandar till och med grafiken åt dig. Allt du behöver tänka på är att fylla i textfälten. Slutresultatet blir snygga, kraftiga och effektiva visuella upplevelser.  Hantera all din kommunikation från en och samma plats, dela innehållet i med din organisation och ha roligt medan du gör det.

SPELLISTA


TA MAKTEN ÖVER VAD SOM SKA VISAS

Med en kraftfull spellista så blir det enkelt att uppdatera innehållet oavsett om du har en eller flera hundra monitorer. Dra in funktionerna som du vill visa, använd drag-n-drop för att bestämma ordningsföljden och välj var det ska visas. Med smarta powerfunktioner så får du mer kontroll.

Schemaläggning, styr efter dag, tid och datum. Triggers får spellistan att köras igång automatiskt när rätt demografi och målgrupp ser på skärmen eller när ni uppnår specifika nyckeltal. För att snabbt publicera på flera skärmar så kan du enkelt gruppera spelare. På så vis så kan du uppdatera flera skärmar med bara en knapptryckning. För enkel hantering på större företag så kan du dela spellistorna mellan era användarkonton, avdelningar eller lokalkontor.

OSIGN OS FÖR SPELARE


EN HELT NY NIVÅ AV SÄKERHET

OSIGN OS är vårt egna operativsystem som hanterar och säkerställer innehållet på monitorerna. Det installeras på externa eller interna mediaspelare som finns i monitorerna. OSIGN OS innehåller smarta funktioner som Live View vilket ger dig möjligheten att se exakt vad som spelas på dina monitorer. Proxy- och webcaching säkerställer uppspelningen på dina skärmar, oavsett din internetuppkoppling. Andra funktioner är t.ex. errorhanteringar, övervakning av internet, ström, HDMI, enkelt konfiguration av monitorn från distans och mycket mer.

TRIGGERS


TRÄFFA MÅLGRUPPEN, AUTOMAGISKT

OSIGN är en smart mjukvara som samlar data från vilka som kollar på skärmen och automatiskt anpassar budskapet mot målgruppen. Skapa en spellista som är riktad mot en direkt målgrupp som t.ex. män, kvinnor, ett åldersspann, en direkt ålder, ett visst humör eller varför inte glada personer med skägg. Genom att träffa målgruppen bättre så får du ut mer effekt och dina budskap blir mer kraftfulla. Dessa triggers går även att ställa in mot andra parametrar för att öka träffsäkerheten så som väder, temperatur, nyckeltal med mera. Allt för få ut maximal effekt.

MEDIABIBLIOTEK


ENKEL HANTERING AV ERA BILDER, VIDEOS OCH KAMPANJER

OSIGNs mediabibliotek gör det enkelt för er att hantera alla era bilder, filmer, kampanjmaterial och mycket. Använder ni ett externt PR-bolag så kan du enkelt ge dem rättigheter att hantera eller ladda upp direkt i ditt mediebibliotek. För att du ska få en frihet att välja själv så stödjer vårt mediabibliotek de vanligaste formaten. Du kan även sortera och filtrera efter till exempel kategorier, datum, titel, tid, typ. För att du enkelt ska hantera din organisation så kan du dela med dig av filer eller kategorier direkt i OSIGN till delar eller hela din organisation.

INTERAKTIVITET & TOUCH


FÖRHÖJ UPPLEVELSEN

Interaktiva lösningar ger företag mycket mer än bara en skärm. Det förhöjer både kundupplevlesen, ökar försäljningen och servicen. Uppdatera och styr innehållet direkt från OSIGN. När ingen använder lösningen så används spellistan som en skärmsläckare vilket ger er möjligheten att nå ut med viktig information, eller locka kunder att använda lösningen. Touchlösningar kan användas nästan överallt då OSIGN idag har stöd för både touchlösningar inomhus, utomhus och på skyltfönster.

STATISTIK


FÖR DIG SOM VILL UPPNÅ RESULTAT

Vårt statistikpaket är till för dig som verkligen vill uppnå resultat och har affärsmässiga målsättningar. Du kan se statistiken i realtid eller över tid. OSIGN visar till exempel vilket innehåll eller vilka spellistor som ger bäst effekt. Bryt även ner statisken direkt mot demografiuppgifter. Förutom det så får du även en bra koll på alla dina spelare, uppkoppling och annan intern information. OSIGNs statistik får du svar på vad som funkar och vad som inte funkar så att du kan kommunicera bättre.

KONTOHANTERING


FÖR HELA ER ORGANISATION

OSIGN med ett flertal rättigheter och nivåer för att kunna hantera de mest komplicerade organisationerna. I OSIGN kan man enkelt dela upp rättigheterna mellan avdelningar, ledningsgrupp, HR och marknad. OSIGN fungerar även direkt mot externa bolag som reklambolag som enbart ska hantera mediebiblioteket eller en strategisk byrå som ska hantera publiceringen. OSIGN hanterar i dagsläget ett flertal olika språk.

Vill du veta mer?

Lämna ett meddelande så hör vi av oss!